|| VERDENS BESTE KAKE ||

  • 12.mai.2011 kl.14:47 i || MY LIFE ||
  • 16 kommentarer
  •  

    GULROTKAKE / CARROTCAKE

    Jeg hører jo ikke hjemme på kjøkkenet i det hele tatt og det er ingen hemmelighet her i huset, men da mamma var på besøk i helgen tok hun med seg oppskriften til min yndlingskake. Gulrotkake med verdens BESTE glasur...nammmmmm!!! Denne må dere bare prøve å bake! Jeg LOVER dere at dere ikke kommer til å bli skuffet! Også er jo den veldig enkel å lage også, spsielt siden jeg klarte å lage den!

    English: It's not a secret in this house that I don't belong in the kitchen, but when my mum came over this weekend she brought over the recipe of my favourite cake. Carrotcake with the worlds nicest glazing....yuuuummmm! You gotta try baking this one guys - its amazing!! And I promise you that you won't be disappointed! It's pretty easy to make as well considering I managed to put it together...!



    Her er oppskriften / The recipe:

    4 egg / 4 eggs

    3dl sukker (vispes til eggedosis) / 3dl of sugar (mix it with the eggs using a hand mixer until you have a white, creamy texture)

    3dl mel / 3dl plain white flour

    3ts. kanel / 3 tea spoons cinnamon

    1ts. vaniljesukker / 1 tea spoon vanilla extract

    1ts salt / 1 tea spoon salt

    2ts natron/bakepulver / 2 tea spoons baking powder

    1 1/2 dl olje / 1 1/2 dl olive oil

    4 1/2 dl finraspet gulrot / 4 1/2 dl fine grated carrots

    Stekes v/190 grader i ca. 1 time (sjekk kaken jevnlig, om du har vifte ovn kan den stå i mye kortere). / Put the oven on 190 degrees and bake for approx. 1 hour - check the cake throughout as some ovens can be stronger than others.

     

    Glasur/ Glazing:

    85gr Phiadelfia ost / 85gr Philadelphia cheese

    30gr smør (mykt) / 30gr soft butter

    125gr melis / 125gr glazing sugar

    1ts vaniljesukker / 1tea spoon vanilla extract

    Røres sammen til det er bløtt. Her kan du også doble oppskriften om du vil ha ekstra mye glasur (dette kan jeg anbefale). / Mix it all together until it's soft. You can also double the recipe for more glazing - I recommend this!

     

    ENJOY!



    

    16 kommentarer

    Mariann Mjånes

    12.mai.2011 kl.14:53

    naaaam <3

    ELISABETH

    12.mai.2011 kl.14:53

    åh, nam!

    Emmago

    12.mai.2011 kl.14:56

    Namm !!! ELSKER gulerot kake !

    Kan jeg ver så snill få kommentar tilbake ?

    Hva synes du om bildet mitt på bloggen ?

    -Emmago

    Irene

    12.mai.2011 kl.14:57

    ååååh, det som er såå digg <3

    Juliiehh

    12.mai.2011 kl.14:59

    åå, nam!

    Melanie

    12.mai.2011 kl.15:12

    namnamnam!!!

    - Susiworld -

    12.mai.2011 kl.15:15

    Det er min yndlingskake:)

    bernteriksandnes

    12.mai.2011 kl.15:18

    Gulrotkake er nydelige greier ja :P

    malinselfors

    12.mai.2011 kl.15:39

    Elsker gulrotkake! :-D

    ♥Katrine

    12.mai.2011 kl.15:39

    Nam :-)

    simach

    12.mai.2011 kl.15:41

    naaam <3

    Therese Birkeland

    12.mai.2011 kl.15:47

    så digg ut :)

    Lilianv

    12.mai.2011 kl.16:01

    nam

    emil & oss <3

    12.mai.2011 kl.16:18

    åh så deilig :D

    Den skal prøves, men må gjøre oppskriften om til lavkarbo ;)

    Eivind

    12.mai.2011 kl.20:04

    Helsikken den der skal prøves;) namnam

    Skriv en ny kommentar

    MITAMITA

    MITAMITA

    21, Bergen

    A blog about my life as an advertising student in UK with a SMALL wallet and a BIG passion for fashion. Here you'll find trend tips that won't empty your wallet, outfit pictures, fashion inspiration and a bit about my everyday life as a Norwegian girl in Cardiff.

    bloglovin

    bloglovin

    Kategorier

    Arkiv

    hits