DEN RARESTE KVELDEN...

 • 28.apr.2011 kl.14:14 i || MY LIFE ||
 • Én kommentar
 •  

  Kvelden igår var en kveld utenom det vanlige. Jeg var ute på byn med min veninne Hannah som jeg jobbet med på Lipsy og en av hennes veninner som jeg ikke hadde møtt før - skikkelig koselig jente :) Vi endte opp med å gå ut ganske sent og havnet i den lengste køen noensinne utenfor  Revolution (utestedet). Vi stod i kø i ca. en time for så å være på Revolution i en time...litt meningsløst. Men etter å ha tatt imot 2 flygende shotglass med hodet (hvem kaster shotglass vilt rundt seg på et utested?), downet en ufrivillig chilishot servert til oss av bartenderen som ''jordbærshot'' (yeah right!) og blitt dyttet i alle retninger av fulle tenåringer var jeg ganske klar for å gå videre uansett.

  ...Jeg kan fortsatt kjenne chili shotten i magen...helt seriøst.Jeg spiste en hel chili en gang (ikke spør) og det var like gale - nesten verre - å drikke den shotten! Onde italienske bartenderen bare stod der å lo...testedicatzo! (dickhead på italiensk visstnok, ah alle mine kunnskaper.....)

  Nevnte jeg forresten også at jegmåtte fjerne et insekt på størrelse med en kakkelakk fra skulderen til en jente i køen?...

  anyways etter en interessant time på Revolution gikk vi videre til Burger King for litt nattmat, og deretter på leiting etter en taxi. Da vi var på vei bort til taxiene gikk vi forbi en jente liggende utenfor noen leiligheter med shortsen hengende rundt knærene i en dam av spy og knust mobil-deler.

  ..ps. hun hadde spist ris tidligere på dagen. sorry..... det var kanskje en unødvendig detalj....?

  Vi kunne jo ikke bare la hun ligge der slik alene så vi tenkte vi skulle hjelpe henne inn. Da vi spurte hvor hun bodde sa hun leilighet 443, litt merkelig ettersom det var kun leilighet 1,2 og 3 på ringeklokkene. Da sier hun '' nei nei, jeg bor i leilighet 1,2 og 3!!''...jah dere skjønner situasjonen.. Da vi klarte å skru på mobilen hennes husket hun ikke passordet så vi fikk ikke ringt venninnene hennes. Til slutt endte vi opp med å stoppe politiet og vi fikk sendt henne trygt hjem i en taxi...

  ...så etter litt ros fra politiet for kvalitets samaritan-arbeid kom vi oss endelig hjem...LOV meg at dere ikke blir så full jenter!!! Det er IKKE trygt!

  jah.. en litt merkelig kveld men sånn er det. Nå sitter jeg her ganske så redusert og spiser frokost i hagen. Proever å ta til meg så mye sol som mulig for at ''bli brun'' tabelettene mine fra USA skal begynne å virke...They better do!!!

  De har ''money back guarantee'' så om jeg ikke blir brunere skal jeg jammen santen kreve pengene tilbake..bare så de vet det!

  Ha en fin dag dere! 

  Én kommentar

  Margrethe

  28.apr.2011 kl.22:23

  Hvor har du kjøpt de skoene? :o

  De var nydelige :)

  Skriv en ny kommentar

  MITAMITA

  MITAMITA

  21, Bergen

  En blogg om livet mitt som reklame student i Storbritannia med en LITEN lommebok og en STOR motelidenskap. Her finner du trend tips som ikke tømmer lommeboken, outfit bilder, morsomme reklamer og litt om min hverdag som norsk i Cardiff.

  bloglovin

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  hits