TIPS MOT FET HUD...

 • 15.apr.2011 kl.18:42 i || SHOPPING TIPS ||
 • 4 kommentarer
 •  

  I det siste har jeg av en eller annen grunn fått veldig fet hud i ansiktet. Jeg vet ikke om det er det varme været i det siste, stress eller bare hormonforandringer, men jeg har i hvertfall aldri hatt slik hud før. Og det er utroolig irriterende! Jeg går ut av huset med perfekt sminke og kommer hjem 3 timer senere (mer eller mindre) med skinnende tryne som ser bare kjempe oversminket og stygt ut!

  Det er kanskje noen av dere som har det samme problemet?? Derfor tenkte jeg at jeg skulle dele dette tipset. Jeg søkte litt rundt på nettet om hva som var det beste rådet mot fet hud og denne lille saken kalt ''MIlk of Magnesia'' dukket opp flere ganger - og var sterkt anbefalt. Det er faktisk egentlig et produkt man tar for å bli kvitt dårlig mage, den suger rett og slett til seg væske!! Men fungerer helt genialt på fjeset uten noen som helst hud reaksjon. 

  Jeg tar litt på en bomullsdott og 'dabber' det på T-sonen hver morgen uten å vaske det av. Deretter sminker jeg meg som normalt. Jeg har merket stor forskjell hver gang jeg har brukt det!! Så jeg anbefaler virkelig å prøve det! 

  Du får kjøpt ''Milk of Magnesia'' på boots, på amazon.com (de sender til norge) eller du kan se om du finner det på ebay (var der jeg kjøpte det).

   

  4 kommentarer

  Lena Marie

  15.apr.2011 kl.18:43

  fint tips :-D

  julie jj

  15.apr.2011 kl.18:45

  Bra tips :)
  Bra tips :-)

  God påske!

  svejn

  15.apr.2011 kl.19:02

  Bra tips :D

  Skriv en ny kommentar

  MITAMITA

  MITAMITA

  21, Bergen

  En blogg om livet mitt som reklame student i Storbritannia med en LITEN lommebok og en STOR motelidenskap. Her finner du trend tips som ikke tømmer lommeboken, outfit bilder, morsomme reklamer og litt om min hverdag som norsk i Cardiff.

  bloglovin

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  hits