I HEART MAC MAKEUP

 • 08.apr.2011 kl.13:24 i || HAIR & MAKEUP ||
 • 10 kommentarer


 • Da har jeg FINALLY skaffet meg MAC makeup og jeg er frelst. FRELST, you hear me!!!? MAC sminke er absolutt fantastisk. I det siste har jeg hatt skikkelig fet hud og begynte å bli svært lei av å gå ut av huset med perfekt sminke og komme hjem med et glinsende tryne man kan speile seg i.

  Så jeg tenkte det var på tide å skaffe meg noe nytt. Jeg kjøpte Studio Fix Powder Plus Foundation Powder for å matte sminken ned, Studio Moisture Tint som er en moisturiser med farge i og Mineralize Skinfinish Poudre De Finition som gir bronze shimmer til kinnbeina. Jeg bruker moisturiseren under pudderet som en primer for at det skal sitte godt og deretter legger jeg pudderet oppå med en kost. Resultatet blir matt og ikke for tykt som når du bruker en flytende foundation :) Shimmeret har jeg ikke prøvd ut enda, skal spare det til kvelds-looken ;)

  Heretter blir det kun MAC på meg i hvertfall!  10 kommentarer

  sminken til mac er kjempebra!
  Vil også prøve det!

  Marie M.

  08.apr.2011 kl.15:11

  Jeg har faktisk ikke prøvd det, men nå må jeg :D

  Vanja - Min lille verden <3

  08.apr.2011 kl.15:25

  sv : Takk :) Uff, du får ha lykke til du og :)

  SynnøveStrand♥

  08.apr.2011 kl.15:32

  har alltid hatt lyst å prøve mac sine produkter. Har akkurat samme problemet, sminken ligger kjempebra når jeg er hjemme, men med en gang jeg kommer ut begynner den å glinse-.- noen produkter du kan anbefale? :)

  Jannicke Mikalsen

  08.apr.2011 kl.15:36

  fin blogg :)

  MITAMITA

  08.apr.2011 kl.15:53

  SynnøveStrand: det pudderet jeg nevnte over virket bra paa min hud :) den holdt seg matt lenger. jeg har ogsaa tenkt aa prove et produkt som heter Milk of Magnesia - det skal du paafoere foer sminken og skal visst kontrollere fet hud gjennom hele dagen...jeg har lest veeldig mange tester og alle virker veldig positiv til produktet.. jeg skal lage et innlegg om det saa snart jeg har provd det.. :)

  SynnøveStrand♥

  08.apr.2011 kl.16:17

  Sv. Høres spennende ut!:) var pudderet veldig dyrt?:)

  MITAMITA

  08.apr.2011 kl.16:31

  SynnøveStrand: nei det kostet bare 200kr! :)

  SynnøveStrand♥

  08.apr.2011 kl.16:45

  Sv.Oi,så herlig da:)

  Skriv en ny kommentar

  MITAMITA

  MITAMITA

  21, Bergen

  En blogg om livet mitt som reklame student i Storbritannia med en LITEN lommebok og en STOR motelidenskap. Her finner du trend tips som ikke tømmer lommeboken, outfit bilder, morsomme reklamer og litt om min hverdag som norsk i Cardiff.

  bloglovin

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  hits