SUMMERTIME, TAPAS & GOLDEN LOCKS

 • 07.apr.2011 kl.11:27 i || MY LIFE ||
 • 3 kommentarer
 • I går var absolutt bare en nyyydelig dag! Vi hadde hele 20 grader og sol!...og jeg hadde selvfølgeilg gått ut uten å sjekke temperaturen først og dermed kledd meg i ullcardigan og ullskjerf....taktisk...

  Etter noen timer på universitetet dro jeg inn for å møte min skotske venninne Lori. Egentlig skulle vi møtes for å farge håret mitt men det var en så fin dag at vi måtte bare gå å spise lunch ute et sted først. Vi fant en koselig tapas restaurant og tilbrakte ettermiddagen ute i solsteiken. Deiiiilig!





  Etterpå bar det rett hjem til Lori hvor vi begynte hjemme-farge-overgangen fra mitt svarte hår til blondt. Resultatet etter første avfarging får dere se snart - og jeg kan LOVE dere at det blir interessant! HEHE! Jeg kan gi dere et lite hint - gulerot............nais........jah

  Menne måsta stikke! Tuddeluuu!

  3 kommentarer

  carinacharlotte

  07.apr.2011 kl.11:43

  så fine bilder!

  lykke til da :D

  Karin Cecilia♥

  07.apr.2011 kl.12:10

  Ja det er ikke lett å farge mørkt hår til lyst. Derfor kan jeg anbefale deg en farge som inneholder blå pigmenter fordi de gjør at det toner ut det oransje og røde. Så skal du få vekk den gullrotfargen er ikke bleking tingen, bruk en farge med lilla fargepigmenter i ! Du får noen gode farger til hjemmebruk hos vita hvis du ikke vil gå til frisør :-)

  Stine

  07.apr.2011 kl.12:53

  Æææ lykke til søte deg!!! <3<3<3

  Skriv en ny kommentar

  MITAMITA

  MITAMITA

  21, Bergen

  En blogg om livet mitt som reklame student i Storbritannia med en LITEN lommebok og en STOR motelidenskap. Her finner du trend tips som ikke tømmer lommeboken, outfit bilder, morsomme reklamer og litt om min hverdag som norsk i Cardiff.

  bloglovin

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  hits