Shoe Shopping & Lunch på Hooters

 • 02.apr.2011 kl.20:43 i || MY LIFE ||
 • 2 kommentarer

 • 

  Idag ble det jammensanten tid til litt shopping også. Jeg fant meg noen nye flate sko ettersom det har vært stor trengsel for det i det siste..har bare brukt de samme 2 parene lenge og de begynner å bli PINLIG slitt! Vi fant alle et skopar hver selvom vi var litt halv-redusert etter konserten igår...(kommer bilder og info senere!)


  Etter litt shopping spiste vi på Hooters - for de som ikke vet hva Hooters er så er det en amerikansk restaurantkjede som ansetter kun jenter med store pupper som serverer middelmådig mat i hotpants og tanktops...jah det var en opplevelse kan man si. Men er ihvertfall krysset av på ''to-do'' listen...!  Mette på kyllig quesadillas dro vi hjem og nå slapper vi bare av før vi skal gjøre oss klar til en kort kveld på byn senere :)

  Tuddeluuuu!

  2 kommentarer

  anettepewsen

  02.apr.2011 kl.21:10

  heei :) lurer på om du vet om noen nettbutikk til de skoene øverst der? de var sinnsykt kule! prøvde google navnet, men kom ikke opp noe særlig :p

  MITAMITA

  02.apr.2011 kl.23:50

  anettepewsen: tenkte du paa TOMS skoene. Jeg vet ihvertfall at de selger de paa Infinity butikken, Retro og Scabal. Du kan ogsaa bestille de fra disse nettsidene (de leverer til norge) :

  http://www.office.co.uk/womens/flats/low/30/brand-152/all-/start-

  http://www.footasylum.com/src/froogle/TOMS-STOM/

  http://www.amazon.co.uk/toms-Shoes-Accessories/s?ie=UTF8&rh=n%3A355005011%2Ck%3AToms&page=1

  Haaper det var til hjelp ;)

  Skriv en ny kommentar

  MITAMITA

  MITAMITA

  21, Bergen

  En blogg om livet mitt som reklame student i Storbritannia med en LITEN lommebok og en STOR motelidenskap. Her finner du trend tips som ikke tømmer lommeboken, outfit bilder, morsomme reklamer og litt om min hverdag som norsk i Cardiff.

  bloglovin

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  hits