Dagen derpå...

 • 25.mar.2011 kl.14:41 i || MY LIFE ||
 • 3 kommentarer


 • Jeg føler meg faktisk ikke så bakfull idag. Normalt etter en kveld på byn ligger jeg i sengen halve dagen og etter x-antall timer med kvalme klarer jeg å presse ned en pose salte chips og litt cola. Men som sagt, idag er jeg helt fin...yey!

  Jeg hadde en kjempe kjekk bursdagsfeiring igår, min venninne Karoline fylte 22 tidligere i Mars og nå kunne vi alle endelig samles og feire henne! Oss jentene (gamle-gjengen fra Bergen) spiste først en syyyykt god middag a'la Karoline og etter like gode kaker og ett par drinker innabords dro vi på Feliz. Hadde en bra kveld inntil vi skulle dra fra narch'et og jeg ikke kunne finne den ''nye'' pelsjakken min... :( Noen hadde vaert så frekke og tatt den!

  Etter mye sutring i taxien på vei hjem (stakkars Titti & Stine!!) ringte Elisabeth (en annen venninne som var igjen på narch'et) og sa at hun hadde funnet jakken på en annen jente!! Så good ending after all...

  Elisabeth, I LOVE YOU!

  Men kjærlightes-erklæringer til side....det blir altså lite nye bilder denne helgen ettersom jeg har glemt ledning til kameraet mitt.Great. Så tro ikke at jeg ser slik ut etter en lang natt på byn!

  Jeg kommer sterkt tilbake med outfitbilder neste uke! I promise...

  3 kommentarer

  Fint bilde! :)

  MITAMITA

  25.mar.2011 kl.15:15

  Julie og Malin Kommenterer al: takk :)

  Tittis lille verden

  25.mar.2011 kl.15:33

  Hehe, så bra du får den tilbake :)

  Skriv en ny kommentar

  MITAMITA

  MITAMITA

  21, Bergen

  En blogg om livet mitt som reklame student i Storbritannia med en LITEN lommebok og en STOR motelidenskap. Her finner du trend tips som ikke tømmer lommeboken, outfit bilder, morsomme reklamer og litt om min hverdag som norsk i Cardiff.

  bloglovin

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  hits