HOW TO SURVIVE A PLANE CRASH...

 • 24.mar.2011 kl.14:15 i || MY LIFE ||
 • Én kommentar


 • GREAT...! Jeg skrev nettopp et laaaangt innlegg om hvor travelt jeg hadde det igår pga pakking og diverse hus/skole arbeid og at jeg idag lover derfor å legge ut 2 ''under 200kr''-innlegg.Også klarte jeg å slette ALT! Okei, JEG klarte ikke å slette det DATAEN slettet det...for å vaere helt politisk korrekt.

  Anyways, så har jeg da altså nettopp landet i Bergen. Stod opp klokken 4 i natt for å dra fra Cardiff. Når jeg drar hjem må jeg ta fly fra Cardiff til Amsterdam for så å ta et nytt fly til Bergen. Ganske stress, I know, men idag gikk det ganske greit.

  Hadde de vanlige ''denne gangen kommer jeg SIKKERT til og dø'' tankene igjen da flyet raste ned mot Flesland litt FOR fort og litt FOR humpete. Jeg satt bakerst i flyet også, den verste plassen! Da er du så heldig og har panorama utsikt over flyets bevegelser og får se hvor MYE flyet faktisk går nedover eller fra side til side....not nice! Spesielt ikke når det er på vei mot bakken i full fart og ikke klarer å fly stødig...

  Men anyways nå er jeg safe & sound på Bergensk jord - gode, gråe & kalde bergen. Jeg dro faktisk fra 18 grader og solskinn i Cardiff, vil bare nevne det...

  ...Da jeg satt på flyet så begynte jeg å tenke - hva om vi nå plutselig fikk motorstopp og flyet begynte å stryrte rett mot bakken, hva gjør jeg da? Jeg mener, du vil jo gjøre alt du kan for å overleve ikke sant? Jeg ser ikke meg selv som den personen som bare sitter der og tenker at nå er alt over. Jeg ville prøvd å gjøre ALT jeg kunne for å komme ut av det i live...men er det i det hele tatt mulig? Har man en sjangs? Og hva kan man gjøre for å få en større mulighet for å overleve?

  ...så jeg gjorde som jeg alltid gjør når jeg lurer på noe - I 'YouTube'd it! Så idag kommer jeg med noen nyttige overlevelsestips!

   
  Én kommentar

  InGvilD - Kommenterer tilbake

  24.mar.2011 kl.14:17

  fin blogg

  Skriv en ny kommentar

  MITAMITA

  MITAMITA

  21, Bergen

  En blogg om livet mitt som reklame student i Storbritannia med en LITEN lommebok og en STOR motelidenskap. Her finner du trend tips som ikke tømmer lommeboken, outfit bilder, morsomme reklamer og litt om min hverdag som norsk i Cardiff.

  bloglovin

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  hits