Svar på Spørsmålsrunden...

 • 20.mar.2011 kl.19:25 i || MY LIFE ||
 • 5 kommentarer
 • Hvor ser du deg selv om 10 år? Karriere, bosted, familie osv? Hvilket land har du tenkt å bosette det i når du skal slå deg til ro?

  Jeg er ganske karriere-fiksert så har store planer for framtiden. Om 10år håper jeg å ha fullført studiene (Bachelor i Reklame Design og muligens en master i ''Prosjekt Ledelse''). Etter det håper jeg å ha fatt en jobb i et ettertraktet reklamefirma, først som Creative Designer, og etter det forfremmet til Creative Director eller Art Director. Jeg har lyst på barn , men IKKE før jeg har passert 30 og levd et villt liv - litt egoistisk kanskje men jeg vil føle at jeg har opplevd litt og har hatt muligheten til å spart opp penger slik at jeg kan oppdra barn uten økonomiske problemer. En gutt og en jente hadde vaert greit :) Jeg vet fortsatt ikke hvor jeg kommer til å ende opp. Om jeg blir boende her i Wales eller flytter tilbake til Bergen. Det er så vansklig å planlegge og kommer an på hvor jeg får meg jobb osv. Men TRO meg, går ikke en dag uten at jeg tenker på akkurat det!

   

  Hvem er din yndlingsdesigner?

  Min favoritt designer kommer veldig an på kolleksjonene. Ettersom jeg er en normal student har jeg heller ikke råd til dyre designer merker så jeg henter heller inspirasjon fra catwalken istedet for å bruke HELE studielånet på EN designer veske. Akkurat nå er min favoritt kolleksjon Roberto Cavalli sin Spring/Summer kolleksjon. Elsker de frynsete boho-styled maxikjolene!


   

  Hvilken musikk hører du på? Beste artist/sang?

  Jeg er da house musikk frelst! House er veldig populært her borte og spilles mye på utestedene så det var faktisk da jeg først kom til Wales jeg oppdaget house musikken. Det går mest i ''commercial house'' eller ''electro house'', men også litt RnB innimellom. Rihanna slår aldri feil for eksempel. Elsker også stemmen til Just Jack.

  Noen av mine All Time Favourites er:

  Dj Fresh - Gold Dust

   

  Bodyroxx - Yeah Yeah

  Eric Prydz - Pjanoo

  David Guetta - Memories

  Laurent Wolf - No stress

  Alex Gaudino - I'm in love

   


  Topp 5 yndlingsfilmer?Beste skuespiller/Film?

  Avatar, Slumdog Millionaire, Gladiator, The Green Mile, Signs (...og mange mange fler!!) Beste skuespiller må garantert være Johnny Depp - han er som skuespillernes cameleon!

  Sommer VS vinter?

  Sommer fordi da er det deilig og varmt og Vinter fordi da kan jeg gå med så mange kule strikkeplagg, pelsjakker og lage kule sammensetninger av layers. Jeg klarer ikke å velge!!
  Hvor lenge har du blogget?

  Jeg har blogget i litt over 1mnd nå og I'M LOVIN IT!

   

  Favoritt blad?

  COSTUME!!!!  Hva slags shampoo/balsam/hårkur(er) bruker du for å få så fint hår? :)

  Jeg bruker litt av hvert - forandrer shampoo og balsam hele tiden etter hva jeg føler håret mitt trenger. Akkurat nå bruker jeg Tresemme sin colour treatment shampoo og balsam ettersom hårfargen falmer så lett siden jeg er naturlig blond. Men det ''fine'' håret kommer nok av at jeg bruker clip in extentions - genialt og enkelt!  Har du fremdeles kontakt med dine norske venner?

  Jeg klarer heldigvis å holde kontakten med mine skjønninger i Bergen gjennom facebook og skype. Jeg snakker ikke med de hver dag og noen ganger ikke engang hver måned, men jeg prøver å skype så ofte jeg kan med min besteveninne Stine. Vi er en gjeng med jenter og er spredt rundt omkring nå - men heldigvis får jeg sett de fleste av jentene når jeg er hjemme på besøk. Det er som om jeg ikke har vært vekke når vi sees igjen og jeg absolutt elsker at vi kan ha det sånn.

   

  Feiret du russetid?

  OM jeg gjorde! Her er den berømte russebilen vår, Discoheaven, som NESTEN vant årets bil og ble snytt for tittelen ''Bergens Bilen''.

  Hver eneste lille flis limte vi på helt selv....ja, det tok 100 år....

  Logoen fikk vi designet gratis av en kjenning av meg, Chris Jarvis. Du kan se Jarvs nydelige grafisk design nettside HER.

  Se artikkel om bilen vår + video fra Bt.no HER

   

   

  Hva spiser du på en vanlig dag? Hva pleier du aa spise? Hva spiser du på en vanlig dag? Hvordan går det med treningen? Kan du fortelle om fremgangen i toned and tan?

  Når det gjelder tanningen så har jeg ikke kommet helt i gang enda. Fikk nettopp bli-brun pillene mine i posten hin dagen (de kom helt fra USA) og skal ta 2-4 hver dag framover + 20 min på solsengene i uken...dette skal visst øke melanin produksjonen i huden som gjør at du blir lettere naturlig brun og brunfargen varer lengre. Mer melanin betyr også mer beskyttelse mot stråling og hudkreft, så det er jo bare bra!

  Når det gjelder trening så står jeg på som bare det! Går tre ganger i uken og merker allerede at jeg har mer styrke i kroppen og beina mine begynner å bli litt hardere og større. Jeg spiser proteinrike måltid ettersom jeg prøver å legge på sunn vekt. Om morgenen er det peanøtt smør på skive, et glass melk, et glass juice og en banan. På dagen spiser jeg litt forskjellig men det går for det meste i skiver med kylling,salat og cottage cheese eller tunfisk og pasta. Til middag er et kylling og ris eller fisk. Til kvelds (om du vil legge på vekt) et glass melk og peanøtt smør igjen.

  Jeg skal holde dere oppdatert om hvordan det går videre :)

   

  Yndlings tv-serie?

  Modern Family = genialt! Jeg er også glad i TopModel og Project Runway, men jeg har sett alle episodene som går på TV. Ellers går det mer i filmer enn TV

   

  Hvilke blogger leser du fast?

  Jeg følger med på Livingdoll, Sania Claus, Dagens Outfit, Tittislilleverden, Karolineberget. Jeg er alltid innom mange andre blogger daglig også..Har liksom ikke så mange faste.


  Les om Sania Claus her

  Hvor henter du inspirasjonen fra?

  Jeg henter outfit inspirasjon fra Dagen Outfit, Topshop sine nye plagg, catwalken, Stylegallery.com, minoutfit.se, og kjendiser som the olsen twins.


  Kan vi få se bilde av kjæresten din?

  Jepp! Endelig fikk jeg lov å legge ut bilde av min kjære Mark :)

  Det ser kanskje ikke sånn ut, men vi er faktisk driiitings på dette bildet...  5 kommentarer

  Tittis lille verden

  20.mar.2011 kl.19:52

  Mita da, det mangler en person på Discoheaven russecrew bildet.... ;)

  Gurotf

  20.mar.2011 kl.20:15

  gode svar :-D

  Mita

  20.mar.2011 kl.22:02

  NEI!!GU! det la jeg ikke merke til engang titti!!! la det opp saa kjapt! sorryyy!

  Tittis lille verden

  21.mar.2011 kl.00:15

  hehe, det går helt fint :)

  Stine

  21.mar.2011 kl.17:32

  Gurotf? Hehe Ina? Jaa vi liker å bli kjent med deg blogg mita mita:)

  Skriv en ny kommentar

  MITAMITA

  MITAMITA

  21, Bergen

  En blogg om livet mitt som reklame student i Storbritannia med en LITEN lommebok og en STOR motelidenskap. Her finner du trend tips som ikke tømmer lommeboken, outfit bilder, morsomme reklamer og litt om min hverdag som norsk i Cardiff.

  bloglovin

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  hits