TODAY's OUTFIT

 • 11.mar.2011 kl.18:33 i || OUTFITS ||
 • 4 kommentarer
 • PALAZZO BUKSER FRA TOPSHOP // OVERSIZED TOPP FRA NEXT // SMYKKE FRA CUBUS // PELSJAKKE FRA RIVER ISLAND // VESKE FRA TKMAXX

  Dagen idag har vært ganske så stressende. Forst møtte jeg den ene prosjekt gruppen min på universitetet (selv om vi normalt har fri på fredager !) for å gjøre research til oppgaven vi holder på med. Vi var nødt til å gå rundt i Newport og spørre folk om hva de syns om byen osv.. Jeg er ikke en stor fan av å begynne å snakke med fremmede på gaten,spesielt når de alle tror du skal selge noe. Men det gikk greit nok... Så bar det rett tilbake til universitetet for å møte med den ANDRE gruppen min og delegere ut arbeid vi må få gjort i helgen. Etter det dro jeg rett til den gamle universitetsbygningen for å få signert lånekassen-papirene mine, men der var jo alle helt SAU og ikke visste de hvem som skulle signere hva og jeg ble sendt rett tilbake til det nye universitetet og må nå vente hele helgen for å få et haste-brev signert!!

   

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra postkontoret, fått i meg litt mat og venter på at Mark kommer hjem. Da er det ut av huset igjen og tid for den ukenlige mat-shoppingen..yey......not.. STRESS!

   

  4 kommentarer

  GURO MAURUD ~

  11.mar.2011 kl.18:38

  Kjempefint outfit!:D Du er pen!:D

  rebekka photographies ♥

  11.mar.2011 kl.18:40

  du har en kul klesstil, liker den :-D

  Ida Solli- Legg meg til som venn

  11.mar.2011 kl.18:40

  så fint :D

  MITAMITA

  12.mar.2011 kl.14:08

  guromaurud ~ Kommenterer tilba: haha ! tusen takk :)

  Skriv en ny kommentar

  MITAMITA

  MITAMITA

  21, Bergen

  En blogg om livet mitt som reklame student i Storbritannia med en LITEN lommebok og en STOR motelidenskap. Her finner du trend tips som ikke tømmer lommeboken, outfit bilder, morsomme reklamer og litt om min hverdag som norsk i Cardiff.

  bloglovin

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  hits