EN GENIAL OUTFIT APPLIKASJON !!!

 • 09.mar.2011 kl.21:45 i || MY LIFE ||
 • 5 kommentarer
 • Okei jenter og gutter I AM ABOUT TO INTRODUCE TO YOUUUUU - ''THE STYLEBOOK''! *applaaaause*

  Dette er garantert den beste mote-applikasjonen jeg har på ipod'en min. Det tar litt tid å sette den opp ettersom du må ta bilde av alle klærene dine, men når du først har gjort dette så er den GENIAL! Applikasjonen fungerer som en garderobe på iphon'en din. Du kan gå gjennom alle plaggene dine, sortere dem og sette sammen anntrekk. Så kan du legge antrekkene inn i kategorier som ''ut på byn'', ''shopping'', ''kalde dager'', ''varme dager'', ''ferie'', ''stranden'' osv...ja you get me!

  Jeg bruker ofte 100 år på å sette sammen et antrekk når jeg ikke vet hva jeg skal gå med, på denne måten kan jeg gå gjennom antrekk på forhånd som jeg allerede har satt sammen når jeg sitter på bussen eller kjeder meg på universitet! Raskt og enkelt + at jeg slipper å rydde en haug med klær på gulvet etter en natt på byn. Du kan også legge til notater til hvert antrekk som f.eks. ''kan også gå med en cardigan til dette'' eller ''husk å smekke på med selvbruning!''... geniiiiiaaaaaalt !

  Jeg har kommet ca halvveis når det gjelder å ta bilde av klærene mine og har allerede begynt å sette sammen antrekk! LOVE IT!

  5 kommentarer

  Christina Mathiassen-Hafstad

  09.mar.2011 kl.21:46

  hehe, stilig:D

  STINE

  09.mar.2011 kl.21:50

  Så kult!

  Diary of Tonje

  09.mar.2011 kl.22:47

  KULT :D

  ♫Sabrina♫

  10.mar.2011 kl.01:48

  så lurt da... finnes det til android også?

  MITAMITA

  10.mar.2011 kl.19:52

  Sabrina: det er jeg ikke sikker paa :)

  Skriv en ny kommentar

  MITAMITA

  MITAMITA

  21, Bergen

  En blogg om livet mitt som reklame student i Storbritannia med en LITEN lommebok og en STOR motelidenskap. Her finner du trend tips som ikke tømmer lommeboken, outfit bilder, morsomme reklamer og litt om min hverdag som norsk i Cardiff.

  bloglovin

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  hits