OPERATION GET TONED&TANNED FOR THE SUMMER

 • 25.feb.2011 kl.18:50 i || MY LIFE ||
 • 9 kommentarer
 • Da har jeg altså bestemt meg...jeg skal begynne å trene for fullt! Jeg ble medlem av Fitness First treningsstudioet idag! Det virker som et skikkelig bra studio og folkene som jobbet der virket kjempe hyggelige! + at jeg fikk gratis treningsbag & håndkle :) Jey!

  Nå er jeg lei av å bare sitte hjemme og vente på at Mark kommer hjem fra trening og føle meg som en slask der jeg sitter... Jeg er også sykt lei av å sitte der på stranden når sommeren har kommet og tenke ''skulle ønske jeg hadde en trent kropp som Mark'' , der han går og strutter sin stramme og brune kropp mens jentene sikler. FOR EN GANGS SKYLD vil jeg hoppe i bikinien med selvtillit!

  Og der kommer treningen inn! Det er ikke snakk om å bli kvitt fett - for det vil jeg gjerne ha mer av, men siden jeg har innsett at jeg aldri kommer til å få skikkelig kvinnelige former så kan jeg likegjerne kjøre en trent&stram look.

  Skikkelig brun kommer jeg aldri til å bli heller. Jeg vurderte STERKT å prøve melanotan (injeksjoner eller nesespray som gjør deg brun uten sol) men jeg tør ikke sette en sprøyte i meg selv med noe som ikke er lovlig å selge på markedet engang! Nesesprayen syns jeg hørtes grei ut først, men da jeg leste om den på nettet viste det seg at folk begynte å blø neseblod, fikk hodepiner og økt blodtrykk av den, og det er det altså ikke verdt å gå gjennom for de få dagene jeg skal tilbringe i bikini!

  Så jeg skal virkelig kjøre et Mita-bli-brun prosjekt the ALL NATURAL WAY fra nå av og fram til sommeren. Jeg føler jeg aldri viiiiirkelig har prøvd å bli brun: jeg tar aldri solarium (bruker bare selvbruning) og når solen skinner om sommeren så har jeg som oftest huden dekket av sminke eller selvbruning, noe jeg er veldig lei av. Jeg har hørt at for å øke pigmenteringen i huden så er man nødt til å jevnlig utsette huden for UV-stråling i moderate mengder. Da bygger du opp pigmenteringen og øker sjansen for å få en dypere brunfarge neste gang du er lenge i solen :)


  OPERATION GET ''TONED&TANNED''. Jeg skal... :

  • Trene styrketrening MINST 3 ganger i uken (selv om styrketreningsområdet er FULLT av rugby gutter med muskler større enn hodet mitt! Men DET driter vi i!).
  • Spise proteinrike måltid som kylling og tunfisk.
  • Spise hver 2. time, om det så kun er en snack.
  • Kjøpe proteinshakes som jeg skal drikke rett etter trening.
  • Jeg har også kjøpt bli-brun tabeletter, noenlunde det samme som betakaroten (helt lovlig og trygt) som heter Tanamins og de skal jeg ta hver dag fram til sommeren. De er fulle av vitaminer som skal beskytte huden mot solbrenthet og øke pigmenteringen i huden.
  • Ta sol to ganger i uken for å prøve a få satt igang pigmenterings-produksjonen i huden min. Så øke det til 3 ganger i uken når sommeren nærmer seg.
  • Jeg har også kjøpt en tanning booster lotion som jeg skal bruke når jeg soler meg (den er nr 1 på flere forbruker lister på nett). Den heter ''Synergy Tan Brown Envy''. Sist gang jeg brukte tanning lotion da jeg solte meg så jeg et mye bedre resultat så jeg håper denne kan hjelpe meg også :)

   

  MÅLET:

  (stygge ekle jente jeg hater deg!)

  Jeg skal holde dere oppdatert om hvordan det går & gi råd om jeg merker noe funker skikkelig bra.  9 kommentarer

  Sandra Børstad

  25.feb.2011 kl.18:51

  Har du så lange vipper?;o

  Sol Vilde Marie K.J. Andreassen

  25.feb.2011 kl.19:05

  Lykke til! :D

  Du var helt sinnsykt pen! Er det dine vipper? :o Sykt heldig som har så lange isåfall! :o

  MITAMITA

  25.feb.2011 kl.19:15

  nei nei! de er falske vettu :)
  Jeg og vil bli brun til sommeren! Men det skjer aldri, hehe. Skulle også ha fått strammere lår, men pyttpytt.

  Annema

  01.mar.2011 kl.10:27

  Har du på falske vipper hver dag? Det blir fort i overkant drøyt med så mye mascara.. Blir veldig fjortissaktig spør du meg, men smak og behag.. :)

  MITAMITA

  01.mar.2011 kl.23:37

  Annema: jeg er blitt avhengig av falske vipper dessverre :p jeg er enig i at de seg ganske klumpete ut paa bildet, de er gamle og jeg kjoeper nye annen hver uke.. hadde vel disse litt for lenge.. ;)

  Annema

  02.mar.2011 kl.09:53

  Holder de for flere uker om gangen når du først setter dem på altså? Hvilket merke er det, i så tilfelle? Jeg kunne tenke meg å prøve, men kanskje med noen korter vipper :)

  MITAMITA

  02.mar.2011 kl.14:05

  Annema: nei jeg tar de av og paa om kveld og morgen - tar kortere tid enn aa ta paa masacara (siden jeg har lyse vipper og maa holde paa en stund for aa dekke de helt) ! de holder ca 2 uker, men om du ikke tar masacara paa de holder de sikkert lengre! Bare ta de av om natten saa de ikke ''brekker''. Jeg kjoeper mine paa Boots (de heter 'natural lashes') de er de korteste i serien, men siden jeg bruker masacara saa ser de lengre ut :)

  Annema

  02.mar.2011 kl.20:21

  Okey! Takk for svar =)

  Skriv en ny kommentar

  MITAMITA

  MITAMITA

  21, Bergen

  En blogg om livet mitt som reklame student i Storbritannia med en LITEN lommebok og en STOR motelidenskap. Her finner du trend tips som ikke tømmer lommeboken, outfit bilder, morsomme reklamer og litt om min hverdag som norsk i Cardiff.

  bloglovin

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  hits