VINTAGE SHOPPING I LONDON!

 • 23.feb.2011 kl.11:20 i || MY LIFE ||
 • 3 kommentarer
 • åååååååååååååååå!! Nå gleder jeg meg! Vi fikk vite igår på Universitetet at vi skal til London imorgen! Vi drar klokken 8 og kommer hjem klokken 9 om kvelden...litt dumt egentlig siden jeg går glipp av middag med jentene på Friday's, men jeg klarer meg jeg med tanke på Camden Market!

  Camden Market er mitt favorittsted i London. Det er fullt av mange små vintage butikker - du finner absolutt ALT der + at du har sjansen til å prute! Jeg finner alltid noe kult på Camden!

  Vintage plagg er geniale fordi du vet at det ikke er noen andre som går rundt med samme plagget, og det har en historie...det er på en måte mye mer ''ekte'' enn masseproduserte klær som du finner i butikkene. Det kule med Camden er at det er så mange forskjellige folk som går der - du ser folk fra hele verden og med hver sin spesielle stil. Jeg absolutt elsker steder med mangfold!

  Vi skal riktignok til London for å sjekke ut et Design Museum, men vi får litt tid for oss selv til å vandre rundt etterpå så da bærer det rett til Camden! Wiiiii! Jeg lover å ta masse bilder og krysser fingrene for at det blir fint vær (vedder på at det er iiiskaldt :S)!  3 kommentarer

  m a d e l e i n e

  23.feb.2011 kl.11:28

  kuuuult

  Theresa

  23.feb.2011 kl.11:30

  Så heldig (:

  Pinkangel

  23.feb.2011 kl.12:10

  Å der skulle jeg gjerne vært med:)

  Skriv en ny kommentar

  MITAMITA

  MITAMITA

  21, Bergen

  En blogg om livet mitt som reklame student i Storbritannia med en LITEN lommebok og en STOR motelidenskap. Her finner du trend tips som ikke tømmer lommeboken, outfit bilder, morsomme reklamer og litt om min hverdag som norsk i Cardiff.

  bloglovin

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  hits