JEG VIL HA PALAZZO BUKSER!

 • 17.feb.2011 kl.11:54 i || TREND ALERT ||
 • 4 kommentarer


 • Jeg har seriøst leitet over ALT etter den perfekte palazzo buksen. Palazzo bukser er virkelig på vei inn - de er bukser som har veldig vide bein og er gjerne høye i livet. Jeg er veldig kresen for jeg vil ikke ende opp med å kjøpe noen som enten får rompen min til a se ut som en inntørket plomme eller gir meg cameltoe. Jeg vil også ha noen som er lange nok i beina men ikke FOR lang. De må være litt høy i livet og jeg vil helst ha et par i duse farger som gammelrosa,camel eller beige...DETTE er IKKE lett!

  inntørket plomme...


  Jeg prøvde meg på et par svarte som jeg kjøpte på nettet men de var altfor korte og altfor store i livet..Det eneste paret jeg liker er et fra Alexander Wang og det har jeg ikke råd til som student :( Huff og atter Huff! er det noen som vet om noen fine som også sitter bra på rompestompen?

  Jeg skal på shopping og lunch på starbucks med min, gode skotske, venninne Lori nå om en liten stund - får se om jeg kan få prøvd et par palazzo'er på i butikkene da......

  4 kommentarer

  Sandra Børstad

  17.feb.2011 kl.12:25

  Stilige!

  Qtie

  17.feb.2011 kl.14:34

  De er nydelige og følger virkelig vårens 70's trend!

  Ingvild

  17.feb.2011 kl.15:57

  Stilige :D

  MITAMITA

  17.feb.2011 kl.18:46

  Qtie: ja sant de er!!! :) du er så trendy altså!! :) xxx

  Skriv en ny kommentar

  MITAMITA

  MITAMITA

  21, Bergen

  En blogg om livet mitt som reklame student i Storbritannia med en LITEN lommebok og en STOR motelidenskap. Her finner du trend tips som ikke tømmer lommeboken, outfit bilder, morsomme reklamer og litt om min hverdag som norsk i Cardiff.

  bloglovin

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  hits