BRILLESLANGE!!!

 • 16.feb.2011 kl.17:51 i || MY LIFE ||
 • 6 kommentarer


 • Jeg har da altså fått meg briller. Eller på en måte ikke...Du skjønner jeg har gått med linser siden jeg var 14 år, men da jeg skulle ta syns-test igjen for første gang her i Wales, så fant jeg ut at her er man altså nødt til å ha briller om man skal få linser tilsendt i posten. Så jeg kjøpte meg de billigste brillene jeg fant i butikken! Hehe! Superteit ordning egentlig, ettersom jeg var nødt til å bruke penger på noe jeg aldri kommer til å bruke! Jeg fant også ut at synet mitt har blitt hakket dårligere. YEY..............så det var som om noen skrudde på HD kanalen da jeg satte de nye linsene i. AWESOME!

  Da jeg kom hjem og fortalte dette til Mark lurte han på om jeg nå kom til å slå opp siden jeg hadde fått synet tilbake...hehe! Tulle-Mark! Men jeg kan trygt bekrefte at vi er fortsatt sammen. Forresten så må jeg bare beklage de siamesiske tvillling-bildene,men jeg digger effekten så det kommer nok til å lure seg inn noen flere i den nærmeste framtid. Deal with it...


  ps.

  Specsavers er MoneySuckkkerzzz !!

  6 kommentarer

  m a r i e l

  16.feb.2011 kl.17:52

  du kledde briller :)

  theresekristina

  16.feb.2011 kl.17:55

  Du kler jo briller :D

  16.feb.2011 kl.18:10

  Du er bare så pen!

  du kler briller! ;D

  mwillmann

  16.feb.2011 kl.18:15

  Du kler briller! :)

  lovvi

  16.feb.2011 kl.18:19

  sykt fine bilder! du kler brilller!!! + sykt pene øyner du har! ;o

  Sol

  16.feb.2011 kl.18:36

  Du kledde dem da ^^

  Skriv en ny kommentar

  MITAMITA

  MITAMITA

  21, Bergen

  En blogg om livet mitt som reklame student i Storbritannia med en LITEN lommebok og en STOR motelidenskap. Her finner du trend tips som ikke tømmer lommeboken, outfit bilder, morsomme reklamer og litt om min hverdag som norsk i Cardiff.

  bloglovin

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  hits