What the HELL is he THINKING?

 • 14.feb.2011 kl.17:17 i || MY LIFE ||
 • 7 kommentarer


 • Siden det er tid for kjærlighet så tenkte jeg å ta opp gutte-mysteriet..Hva tenker de egentlig?? Gutter klager på at de ikke forstår seg på jenter og at vi sier ting vi ikke mener, men HERRE det er ikke lett å forstå seg på dere gutter heller!

  For en liten stund siden fikk jeg en bok som heter ''What the hell is he thinking?''. Boken tar opp sprørsmål jenter gjerne ikke tør å spørre gutter om og ting som gutter aldri sier høyt, men tenker. Så jeg tenkte jeg skulle dele denne visdommen med dere. Jenter, her kommer noen svar på spørsmål dere kanskje alltid har lurt på...

   

   

  Hvorfor oppfører han seg som kjæresten din når det er kun dere to, men ikke rundt andre?

  Ja han er nok bare ute etter å ta deg med til sengs. Men hvorfor da alt dette kjæreste tullet som; ''skal vi se på film'', ''jeg liker deg'', ''hva gjør du på idag, jeg vil være med deg''..? Jo, han liker selskapet! Hvilken gutt syns vel ikke det er koselig å se på film med en søt jente, spise en god middag for så å få sex....? Ikke la han 'playe' deg, og om du virkelig lurer på hva han føler se hva han gjør om du ikke virker så interressert.

   

  Hvorfor snakker han om andre jenter foran deg?

  Han er en womanizer. Womanizere leiter alltid etter oppmerksomhet fra jenter. Han er ikke ute etter å gjøre deg sjalu, det er bare blitt en vane å snakke slik. Det er også en power-ting, han sier på en måte at han har deg, men kan lett få andre jenter også. Dermed har han deg akkurat der han vil ha deg; ''klengende'' og livredd for at han skal gå til en annen jente...Jenter, den beste måten å se om en gutt er en snill eller slem er å se inn i deg selv - hvordan får han deg til å føle...?

   

  Om en gutt sender kun meldinger sent på natten og sier han vil møte deg, er han da interressert i å ha deg som kjæreste?

  Nei, nei og atter nei. Om en gutt virkelig er interessert så tar han deg med på date, spanderer middag og prøver å gjøre alt for å imponere deg. Sånn er det med den saken!

   

   

   

  Husk at alt dette har jeg hentet fra boken over...det er ikke mine egne meninger og gutter, jeg vet at dere er ikke ALLE sånn!

  7 kommentarer

  Jostein Granly

  14.feb.2011 kl.17:19

  kjempefin blogg! :)

  tga09

  14.feb.2011 kl.17:49

  Kjempe bra skreve! :D

  kjempe kul blogg:D

  kommenter gjerne igjen :)

  klem Therese <3

  Ingvild

  14.feb.2011 kl.21:27

  Kjempe bra! Nå fikk jeg masse tips ;D

  Lillian

  14.feb.2011 kl.22:38

  Nå vurderer jeg kanskje å skaffe meg den boken selv, hehe :)

  Kjempe fin blogg, drit fin header og kjempe pen du er! :)

  MITAMITA

  14.feb.2011 kl.23:05

  Ingvild:jeg klarer ikke å gå inn på bloggen din..det kommer opp at det er feil URL??

  MITAMITA

  14.feb.2011 kl.23:06

  Lillian: takk så søt du er! Boken fikk jeg i et blad, men den er nok å kjøpe der ute et sted.

  Stine

  15.feb.2011 kl.19:40

  Haha fælt, men er virkelig den stygge sannhet:P tror jeg også må lese den!

  Skriv en ny kommentar

  MITAMITA

  MITAMITA

  21, Bergen

  En blogg om livet mitt som reklame student i Storbritannia med en LITEN lommebok og en STOR motelidenskap. Her finner du trend tips som ikke tømmer lommeboken, outfit bilder, morsomme reklamer og litt om min hverdag som norsk i Cardiff.

  bloglovin

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  hits