Hvordan få høyt&stort kjendishår

 • 13.feb.2011 kl.17:10 i || HAIR & MAKEUP ||
 • 6 kommentarer
 • Jeg har alltid lyst til å gjøre noe annerledes med håret mitt, men kommer liksom aldri på nye hårfrisyrer. Så jeg var innpå nettsider for å prøve og finne en kul frisyre. Jeg har en tendens til å herme etter kjendisene...

  Frisyren er ganske enkel å lage. Foerst tar du deler av toppen av håret ditt og 'backcomber' det. Backcombing betyr a børste håret med en kam mot røttene istedet for mot tuppene som du gjør når du normalt børster håret. Gjenta dette flere ganger til håret ser ut som en stor afro. Spray håret med en god sterk hårspray, den store rosa som H&M selger er ideell. Vent til sparyen har størknet. Glatt så ut det øverste laget av håret som vises med en børste. Slik at håret fortsatt ser volumiøst ut men glatt. Børst så håret på toppen av hodet bakover ,som når du tar det i en hestehale, og fest det med et par fliseklemmer. Resten av håret som henger ned på sidene kan du rette med en rettetang eller du kan lage en hestehale av det.

  Og voila! Kjendishår!
  6 kommentarer

  Makeup bloggen - by Mona

  13.feb.2011 kl.17:16

  var kjempe kult på deg, du har jo megafint hår:D

  Julie Marie -

  13.feb.2011 kl.17:32

  kjempe stilig! du kledde det jo kjempe godt <3 <3

  AussieDanny

  13.feb.2011 kl.18:14

  Du har så utrolig stilig blogg! Fortsetter du slik er du snart på topp ;)

  L E A -Kommenterer tilbake !

  13.feb.2011 kl.18:22

  Det er så utrolig stilig!

  kristinawhat

  13.feb.2011 kl.21:36

  herlig tips! skal prøves !
  Kult, du kledde det :)

  Skriv en ny kommentar

  MITAMITA

  MITAMITA

  21, Bergen

  En blogg om livet mitt som reklame student i Storbritannia med en LITEN lommebok og en STOR motelidenskap. Her finner du trend tips som ikke tømmer lommeboken, outfit bilder, morsomme reklamer og litt om min hverdag som norsk i Cardiff.

  bloglovin

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  hits