EN SKIKKELIG EKKEL REKLAME

 • 12.feb.2011 kl.17:26 i || ADVERTS I LOVE ||
 • 5 kommentarer
 • Siden jeg studerer reklame design her i Storbritannia så ser jeg mye på reklamer på YouTube. Her er en av reklamene jeg aldri har klart å glemme. Den satte et skikkelig støtt i meg. Målet med reklamen er å gjøre folk oppmerksom på klimaforandringer og hvor stor rolle vi faktisk spiller i forandrigene.

  Jeg kan ikke skjønne at folk mener klimaforandringer et ''naturlige''! For enhver som mener at klimaforandringer ikke er et resultat av overpopulasjon og påvirkninger vi mennesker har påført på jorden - se ''An Incovenient Truth'' by Al Gore. Det er en skikkelig god dokumentar som virkelig beviser at vi mennesker er ansvarlige for global oppvarming. Al Gore fikk til og med Nobel prisen pga denne filmen! Dokumentaren er interressant og er ikke kjedelig i det hele tatt, saa jeg anbefaler den på det sterkeste om du er interessert i framtiden vår...

  Ta ansvar!
  5 kommentarer

  AussieDanny

  12.feb.2011 kl.18:03

  Hey Mita! Har faktisk klart å forrelske meg i bloggen din! Du skriver så bra, variert og interessant! Stå på videre da! ;D

  MITAMITA

  12.feb.2011 kl.21:30

  AussieDanny: takk takk Danny! skal foelge med paa din blogg ogsaa :)

  endetiden

  12.feb.2011 kl.22:46

  Hei Mita! Framtiden for hver enkelt er viktig, dessvere er det en grådighets kultur i denne verden som ikke på noen måte tar hennsyn til skaperverket. Denne jorden var tenkt som en god plass for mennesker, men slik ble det ikke når menneskene lot seg friste og fikk kunnskap om godt og ondt.Når Gud skapte denne jorden satte han en begynnelse og en slutt. Så mennesken kan aldri redde denne planeten på noen måte. Men vi er enig om at de burde tatt mye bedre vare på den.Om noe på denne jorden( miljøe) eller i atmosferen var helt ute av kontroll.Hville Gud grepet inn. For ingen ting, kan på noen måte sette hans plan ut av spill. Vi har med en Levende Gud å gjøre. Og om det blåser og reiner som værst. Så lenge vi har sakt Ja til Jesus er vi trygg. For han er den eneste som gir verdens beste garanti: Et evig liv for de som har han i sitt hjerte. Da snakker vi om Walk in! Ja det er viktigt å ha miljø organisasjoner, men enkelte mennesker skal ha vel mye penger for å åpne munnen. Da er vi tilbake der vi startet.Må vist legge deg! til som en venn.Men det viktigste er at Du er en Jesus venn.

  steffenhogli

  13.feb.2011 kl.12:10

  Utrolig bra skrevet:) Men uff for en reklame ja, ikke bra! Følger med videre her:)

  chatti93

  13.feb.2011 kl.14:19

  Tusen takk for kommentaren på bloggen min :D^^ Ha en flott dag videre :)^^

  Skriv en ny kommentar

  MITAMITA

  MITAMITA

  21, Bergen

  A blog about my life as an advertising student in UK with a SMALL wallet and a BIG passion for fashion. Here you'll find trend tips that won't empty your wallet, outfit pictures, fashion inspiration and a bit about my everyday life as a Norwegian girl in Cardiff.

  bloglovin

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  hits