Hvorfor er man mer forkjølet om morgen og kveld?

 • 12.feb.2011 kl.16:28 i || MY LIFE ||
 • 2 kommentarer
 • Jadda da var jeg også blitt forkjølet, sammen med resten av norge virker det som. Jeg har vaert mye oftere syk her i Storbritannia enn hjemme i Norge. Tror ikke jeg takler de britiske bassiluskene. I morges følte jeg meg helt forferdelig og nå når det begynner å bli senere på dagen føler jeg meg verre igjen.

  Jeg begynte å tenke litt på det - hvorfor er det alltid sånn at man føler seg verre om morgen og kveld når man er syk? Sa jeg var bare noedt å google det!

  Man føler seg verre om morgenen fordi man har ligget stille en lang stund, og pga av det så samler alt gørret seg i bihulene og det bare hoper seg opp. Fordi man ikke har spist på lenge, tatt medisiner eller snytt nesen så er det mye verre enn når man er oppe og går om dagen.

  Når man er syk så blir kroppen svakere ettersom den prøver å bli kvitt viruset, imunforsvaret jobber hardt og sliter kroppen ut. Jo senere det blir på dagen jo trøttere blir kroppen og man føler seg ordentlig sliten og syk.

  Akkurat nå lever jeg på varmt te med melk og sukker, og forkjølelse-tabeletter :) proever også å spise mye, det er viktig for å hjelpe kroppen å bli kvitt viruset.
   

  2 kommentarer

  Bibbi

  12.feb.2011 kl.16:48

  Ingefærte hjelper godt mot forkjølelse snupps. God bedring <3

  Stine

  12.feb.2011 kl.17:51

  Det har jeg også fundert litt på, så det der var jo en logisk forklaring..:) god bedring<3

  Skriv en ny kommentar

  MITAMITA

  MITAMITA

  21, Bergen

  En blogg om livet mitt som reklame student i Storbritannia med en LITEN lommebok og en STOR motelidenskap. Her finner du trend tips som ikke tømmer lommeboken, outfit bilder, morsomme reklamer og litt om min hverdag som norsk i Cardiff.

  bloglovin

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  hits