Jeg skal planlegge et Fashion Show!!

 • 11.feb.2011 kl.12:51 i || MY LIFE ||
 • Én kommentar
 •  

  Jeg kan ikke tro det! Jeg har fått en ny jobb! Av min kjære Mark riktignok.. Jeg skal være med å planlegge et stort fashion show her i Cardiff for veldedightes organisasjonen ''Shelter''!! Så SPENNENDE!!

  Det jeg ikke nevnte tidligere er at Mark eier et event byrå sammen med to kompiser. Jeg har hjulpet til siden de startet opp i fjor og de gjør det skikkelig bra!

  Nå har Mark og de nettopp landet en kontrakt med den største veldedighets organisasjonen her i Wales. Pengene de tjener gjennom showet går til de hjemløse. For å få modeller er showet også en modell-konkurranse for Vibe Models. Er ikke det genialt? Da får de mange modeller til å gå gratis + at for å delta så må hver modell selge 5 billetter!

  Min jobb er å planlegge hele showet! Vi håper å få alle high street butikkene med bla. Zara, River Island, Topshop, Lipsy, H&M osv..

  Jeg er nødt til å finne et tema slik at showet har en rød tråd. Jeg er derfor nødt til å prøve å finne ut hva som kommer til å være i butikkene rundt Mai - når showet skal holdes. Jeg skal skrive en slags 'guide' med rettlingslinjer til butikkene slik at hver ''walk'' passer inn i showet.

  Jeg var innpå Vogue igår for å prøve å gjette hva som kommer til å bli den neste High Street- moten...

  ...her er hva jeg fant - frynser!

  Jeg vet at de har allerede vært ''in'' før, men til sommeren kommer det til å skikkelig ta av. Jeg har aldri klart å slutte å elske frynser, så jeg er kjempe happy! Det ser ut som om det blir mye frynser med treperler, duse naturlige farger som beige og stoff i en hjemmelaget hobo-gypsy stil.

  Elsker det og har sååååå lyst på den lyserosa maxi kjolen under, by Roberto Cavalli !

  Gleder meg sykt til å se ut som en hippy-hobo-gypsy i sommer! Med langt flatt hår og smokey eyes!

  Anyway tenkte natur-tema til showet.. kan kalle det ''Back to Nature''! Kanskje...

   

  ...Noen forslag til tema og navn??
  Én kommentar

  mexicocity

  11.feb.2011 kl.15:45

  Så gøy Marita!! :D

  Skriv en ny kommentar

  MITAMITA

  MITAMITA

  21, Bergen

  En blogg om livet mitt som reklame student i Storbritannia med en LITEN lommebok og en STOR motelidenskap. Her finner du trend tips som ikke tømmer lommeboken, outfit bilder, morsomme reklamer og litt om min hverdag som norsk i Cardiff.

  bloglovin

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  hits